17 de març de 2008

Putos coloms de merda

Tot càstig és poc per als imbècils que alimenten aquestes repulsives aus[Vist al divertidíssim The FAIL Blog]

6 comentaris:

caterina ha dit...

Genial la foto! Record que de petita anava a la plaça d'Espanya a donar-lis menjar i fugien. Ara en canvi, quan els passes per devora ni s'inmuten o es llancen al vol davant els teus nassos, sense cap mirament, això una cinquantena de coloms a l'hora. I ja ens veus a mi i la gent que passeja acotats, evitant que se'ns tirin a sobre. A vegades em sent com Tippi Hedren a The birds de Hitchcock! Haha :D

carmncitta ha dit...

per què la gent els té tanta manía? una companya de classe diu que són rates voladores. a mi em semblen molt bufons.......xDDDDDDDDDDDDDd

Vier ha dit...

Sí, caterina, estan molt crescuts, aquests miserables. Va sent hora de donar-los una bona lliçó.

Tippi, m'agrada el nom ^_^

10 punts per a la teva companya de classe, carmncitta. De fet, jo preferiria que el seu lloc l'ocupessin rates, com a mínim aquestes no dissimulen i ja saps que són brutes i dolentes.

El dia que et caguin a sobre, m'expliques si et segueixen agradant ;)

kena ha dit...

upssss.. del títol del post i el peu de foto dedueixo que no els tens molta simpatia.. a mi em fan angúnia, n'hi ha que estan mig cecs o són kamikazes directament però quan vénen volant a tota llet cap a tu, o t'apartes, o se't incrusten al front.. que per cert, ara aquesta imatge em sembla déja-vue.. no sé si sortia nalguna peli algo aixi amb un colom... molt bona no deuria ser, tot sigui dit..

però vier, jo segueixo preferint els coloms a les rates de vuit quilos que viuen a la casa ex-okupada del costat de chez moi!

Vier ha dit...

Uis, sí, kena, fan un oi terrible. Vuit quilos de rata són molts :S

Igual canvio la meva postura i ho deixo en ratolins :P

Una hija de puta con clase ha dit...

XDDDDDDD

Qué cruel. Me encanta.